Dania główne 1

Kot­let sch­abowy z jajkiem sad­zonym ziem­ni­aki, kapusta zasmażana 150g/​150g/​150g 45
Golonka wieprzowa gotowana ziem­ni­aki, kapusta zasmażana 350g/​150g/​150g 55
Polęd­wiczki wieprzowe w sosie grzy­bowym kluski śląskie, warzywa gotowane 150g/​150g/​150g 55
Rolada wieprzowa w sosie pieczeniowym kluski śląskie, modra kapusta 150g/​150g/​150g 55
Kot­let pożarski fasze­rowany pieczarkami i serem fry­tki, duet surówek 160g/​150g/​150g 45
Kot­let ‘de volaille’ w zło­cis­tej panierce fry­tki, surówka z białej kapusty 160g/​150g/​150g 50
Filet z kur­czaka zapiekany z pomi­do­rami i moz­zarellą fry­tki, duet surówek 150g/​150g/​150g 50

Napisz do nas

Formularz kontaktowy

Dofinanosowano ze środków UE