Dania głowne krótkie

Rolada wołowa w sosie pieczeniowym kluski śląskie, modra kapusta 150g/​150g/​150g 59
Rolada wieprzowa w sosie pieczeniowym kluski śląskie, modra kapusta 150g/​150g/​150g 55
Kot­let sch­abowy ziem­ni­aki, kapusta zasmażana 150g/​150g/​150g 30
Golonka wieprzowa gotowana z warzy­wami ziem­ni­aki, kapusta zasmażana 350g/​150g/​150g 65
Kot­let ‘de volaille’ w zło­cis­tej panierce fry­tki, surówka z białej kapusty 160g/​150g/​150g 50
Kot­let pożarski fasze­rowany pieczarkami i serem fry­tki, surówka z białej kapusty 160g/​150g/​150g 45
Pierogi z mięsem ze skwarkami i cebulką 8szt./20g/20g 30
Pierogi ruskie Danie wegetariańskie ze śmi­etaną i cebulką 8szt./20g/20g 30

Napisz do nas

Formularz kontaktowy

Dofinanosowano ze środków UE